Businesscase ‘Data integratie’’

Al je bedrijfsdata automatisch gekoppeld op één plek. Elke vorm en grootte van data kan worden ontsloten in ons platform.

 

Veilig en snel data ontsluiten

Door de flexibele data integratie laag kunnen bestaande cloud of on premise systemen worden gekoppeld aan de Gerse Cloud.

 

Sneller handelen

Gerse Cloud biedt dieper inzicht dan een Excel of een verzameling databronnen maar levert die informatie binnen enkele minuten in gemakkelijk te gebruiken dashboards.

 

Betrouwbaar

Zonder betrouwbare data geen betrouwbaar oordeel. Gerse Cloud transformeert historische data naar betrouwbare en waardevolle data.

 

Toegankelijk

Met Gerse Cloud wordt data analyseren toegankelijk voor iedereen, niet enkel voor data scientists of slechts voor de Fortune 500. Gerse Cloud biedt elke onderneming innovatie en de kans om nog beter te presteren.

 

 

Gerse Cloud in actie

Met een aantal ondernemingen/instellingen variërend van de marketingbranche tot het onderwijs heeft Gerse Cloud samengewerkt om snel een betrouwbaar data platform neer te zetten.

 

  • Binnen de vooraf geplande implementatieperiode was het Gerse Cloud platform live en klaar om inzichten te verkrijgen.
  • Wat zijn de kosten van het succesvol aantrekken van een student en welke marketingkanalen presteren het beste.
  • Verbanden leggen tussen twee CRM-systemen die in de onderneming worden gebruikt en zo inzicht te krijgen in het salesproces.
  • Identificeren van studenten die het risico lopen om hun opleiding niet succesvol af te ronden.

 

Gerse Cloud maakt het analyseren en gebruiken van data voor iedereen toegankelijk.

Wil je meer weten over deze oplossing? Neem contact op met ons salesteam.