Businesscase ‘’datakwaliteit’’

Organisaties verzamelen in de loop van de jaren data in verschillende systemen en formaten. De data is vaak van slechte kwaliteit of niet aangepast aan de huidige situatie. Daardoor is de data niet te gebruiken voor analyses of conclusies. Organisaties werken samen met Gerse Cloud om de datakwaliteit te verhogen en data te transformeren naar een optimale situatie.

 

Data fundament

Met Gerse Cloud wordt er een standaard data fundament ingericht waardoor data wordt beoordeeld op betrouwbaarheid, veiligheid (AVG) en business logic. De data wordt getransformeerd naar één standaard voor de gehele onderneming.

 

Transformeren

Transformeer en combineer historische data naar data die gebruikt kan worden in de huidige situatie.

 

Vuile data

Met Gerse Cloud wordt vuile data geïdentificeerd en getransformeerd naar waardevolle data.

 

Snelheid

Binnen enkele weken heeft de historische en actuele data de gewenste kwaliteit om te kunnen analyseren.

 

 

Gerse Cloud in actie

Met een aantal ondernemingen werkt Gerse Cloud samen om een data fundament neer te zetten waarbij betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid de pijlers zijn.

 

  • Order data die niet goed is bijgehouden getransformeerd is naar waardevolle inzichten.
  • Informatie die versplinterd was over verschillende databronnen en van slechte kwaliteit is bij elkaar gebracht en omgezet naar een betrouwbare dataset.
  • Historische data is getransformeerd naar de standaarden van de huidige situatie waardoor de data waardevol word voor de onderneming.
  • Het transformeren van sales,order en marketing data op persoonsniveau naar één golden record waardoor de data betrouwbaar is.

Altijd een betrouwbaar inzicht door gegarandeerde datakwaliteit.

Wil je meer weten over deze oplossing? Neem contact op met ons salesteam.