Onze producten

Onze Producten

Wij bieden data fusion platformen voor het integreren, transformeren en beveiligen van elke soort data op elke schaalgrootte. Op de platformen bieden wij een business intelligence laag zodat de data voor iedereen inzichtelijk en toegankelijk is. Tijdens het ontwerpen en het bouwen van de oplossing stond security by design, standaardisatie en flexibiliteit hoog in het vaandel. Meestal sluiten die drie elkaar uit, maar wij hebben best of three worlds bij elkaar gebracht.

Dat geeft snelheid bij het implementeren en ook flexibiliteit om uitdagingen op te lossen van elke organisatie. Onze oplossing is een SaaS oplossing dus een maandelijks abonnement waarbij wij het platform continu blijven verbeteren en nieuwe features toevoegen. Onze oplossing kenmerkt zich door snelheid, toegankelijke innovatie en veiligheid. Implementatie tot 10x sneller dan ‘’custom made‘’ oplossingen of andere oplossingen. Innovatie wordt daardoor toegankelijk voor elke organisatiegrootte. Onze data wordt opgeslagen op Nederlands grondgebied en wordt gemonitord met inachtneming van de ISO 27001 standaarden en is compliant met de AVG richtlijnen.

Gerse Cloud SaaS

Onze oplossing is o.a. voor organisaties die zonder eigen IT afdeling of data analisten op zoek zijn naar inzicht en innovatie op het vlak van Business Intelligence. Organisaties hebben grootte hoeveelheden data, zoals gestructureerde gegevens waaronder logbestanden, spreadsheets, documenten en databases. Deze gegevens worden meestal opgeslagen in losgekoppelde systemen, waar ze snel diversifiëren in type, in volume toenemen en moeilijker te gebruiken worden elke dag.

De mensen die op deze gegevens vertrouwen, denken niet in rijen, kolommen of onbewerkte tekst. Ze denken in termen van de missie van hun organisatie en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Ze hebben een manier nodig om vragen over hun gegevens te stellen en antwoorden te ontvangen op een manier die ze begrijpen. Dat hebben we vormgegeven met Gerse Cloud.

 

Training

Ons team heeft een trainingsmethode ontwikkeld om medewerkers en het management van een organisatie op het gewenste kennisniveau te krijgen om het maximale te bereiken met ons platform. De trainingsmethode is gericht op de uitdagingen in de organisatie waar ons team implementeert, zodat de medewerkers gelijk up to speed met het platform relevante uitdagingen kunnen gaan oplossen na de implementatie.

 

Consultancy

Bij complexere trajecten dan enkel alleen het implementeren van de Gerse Cloud in een organisatie kunnen onze consultants u ook ondersteunen met het identificeren van de pijnpunten bij een Business Intelligence project tot een compleet traject voor digitale transformatie. Voor elke uitdaging hebben we een passende consultant.

 

Wil je meer informatie over de Gerse Cloud SaaS oplossing?

Neem contact op met onze commercieel manager Gert Toes

Neem contact op

Ne

Gerse Cloud PaaS

 

Gerse Cloud Paas is onze oplossing voor consultantcy bedrijven en adviesbureaus. Hiermee ondersteunen we consultants met ons platform, door digitale transformaties te versnellen met ons data fusion platform. Data uit elke bron, on premise of in de cloud wordt geïntegreerd, getransformeerd, schoongemaakt en samengebracht in een uniform datamodel. Tijdens het ontwerpen en het bouwen van de oplossing stond security by design, standaardisatie en flexibiliteit hoog in het vaandel. Meestal sluiten die drie elkaar uit, maar wij hebben best of three worlds bij elkaar gebracht. Dat geeft consultants de flexibiliteit om uitdagingen op volle snelheid op te lossen en te richten op advies en adoptie van dataprojecten. Gerse Cloud garandeert de integriteit van de data tijdens en na de integratie en als er door een update van een ''bronsysteem'' er aanpassingen zijn in de data.

 

Ons team is flexibel wat betreft ondersteuning en is dus altijd bereikbaar als vraagbaak. Kort samengevat:

 

  • Hit the ground running, de consultants zijn niet onnodig lang bezig met technische uitdagingen.
  • Datakwaliteit wordt gewaarborgd door de cleaning algoritmes.
  • Data wordt encrypted opgeslagen in een veilige omgeving.

 

Wil je meer informatie over de Gerse Cloud SaaS oplossing?

Neem contact op met onze commercieel manager Gert Toes

Neem contact op

Gerse Cloud in actie

Ons platform wordt gebruikt in de openbare, particuliere en non-profit sector om organisaties te helpen snel oplossingen te implementeren, om hun data inzichtelijk te krijgen ongeacht hoe ingewikkeld hun data is georganiseerd.