Intelligent data management platform

Gerse Cloud

Elke marketeer wil een volledig beeld van hun klanten. Ze willen weten wie ze zijn, wat hun behoeften zijn en op welk device zij op dat moment actief zijn. Doordat data is verspreid in de organisatie en bij leveranciers is het een grote uitdaging om die data om te zetten in actiegerichte inzichten.

 

Doordat Gerse Cloud met artificial intelligence is gebouwd kan je als marketeer met het platform excelleren. Gerse Cloud geeft in easy-to-view dashboards de juiste informatie aan marketeers om de juiste acties te ondernemen.

Artificial intelligence

Met artificial intelligence worden automatisch de behoeften en interesses van je klant achterhaald waardoor je als marketeer een 360 overview hebt van je klant.

Data platform

Met Gerse Cloud kun je al jouw gegevens op één veilig platform opslaan. Als organisatie heb je dus meer overzicht en invloed van wie toegang heeft tot bepaalde gegevens.

Identificeren van unieke bezoekers

Klanten zijn gemiddeld op 3 apparaten actief. Door de ingebouwde slimme algoritmes in ons platform is dat geen uitdaging meer. Daardoor heb je altijd een volledig beeld van je klanten.

Webapp

Als marketeer wil je snel en gemakkelijk nieuwe meetmomenten kunnen toevoegen aan je data management platform. Door de inrichting van Gerse Cloud kan je binnen enkele seconden nieuwe contactmomenten van elk platform toevoegen.

Versla je concurrentie

Snelle en duidelijke feedback van marketingacties

Maximaliseren van ROI

Verhoog productiviteit door connectiviteit van data

De juiste boodschap op de juiste device bij de juiste persoon

Intelligentie ondersteunt jouw marketingacties

Verbeter samenwerking

Voor wie?

Gerse Cloud is ideaal voor de CEO of de marketingmanager/afdeling die marketing actief inzet om het salesteam te ondersteunen. De Gerse Cloud stelt ook kleinere ondernemingen in staat om te doen wat tot voor kort alleen binnen het bereik van de grotere enterprises lag, namelijk snelle groei met artificial intelligence.