Gerse Cloud

Organisaties worstelen met het definiëren en meten van succes en de oorzaken van succes. Dit komt doordat data verspreid is over verschillende systemen en afdelingen. Die systemen zijn niet ingericht om data met elkaar te integreren. Daardoor mis je als organisatie waardevolle inzichten. Organisaties werken met Gerse Cloud om data die verspreid is in de organisatie met elkaar te verbinden en te verwerken tot een betrouwbaar data platform.

 

Waarom Gerse Cloud

Organisaties werken met Gerse Cloud om data die verspreid is in de organisatie met elkaar te verbinden en samen te brengen in een betrouwbaar data platform.

  • De kracht van het platform ligt in het koppelen en integreren van data van elke vorm en grootte.
  • Daardoor maakt Gerse Cloud Business Intelligence bereikbaar voor elke onderneming door sneller te implementeren met minder kosten en minder inspanningen.
  • Door het inzicht helpt Gerse Cloud management en de commerciële organisatie bij het bepalen en ontdekken van nieuwe winstgevende strategieën. 

Wat is Gerse Cloud

Gerse Cloud is een Software as a Service solution (SaaS). Hierbij helpen we de klant en gebruiker. Dit doen we met onze software maar ook met ondersteuning van onze consultants. Voor consultantcy bedrijven bieden wij het technologisch platform aan d.m.v een Platform as a Service solution (PaaS). 

Bekijk hoe ondernemingen de Gerse Cloud al succesvol hebben ingezet

Trotse partner van Microsoft

Betrouwbaar en Veilig

'Security by design' is een grondbeginsel van Gerse Cloud. Elke dag is ons team bezig om te zorgen dat de data die onze partners opslaan in onze omgeving, veilig is en blijft en compliant is met de Europese wetgeving.

Kijk hier wat onze oplossing kan betekenen voor jouw organisatie in deze interactieve demo.

Onze klanten:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 
Aanmelden voor de nieuwsbrief !
:
:
: