Business case ‘’sales’’

In alle sectoren verandert het concurrentielandschap snel en moeten organisaties zich sneller dan ooit aanpassen. Het leveren van de juiste producten en diensten vereist gedetailleerd inzicht in veranderingen in het gedrag van klanten en dynamische oplossingen om nieuwe verkoopstrategieën te testen en te implementeren.

 

Organisaties gebruiken Gerse Cloud om informatie silo’s te doorbreken. Management en eindgebruikers krijgen daardoor een geheel overzicht van de onderneming om op het juiste moment de juiste keuze te maken.

 

Wie is je klant?

Met het klanten classificatie algoritme van Gerse Cloud, heb je een volledig beeld van je klantenbestand. Je weet dan welke klanten een verhoogt risico hebben om naar de concurrentie over te stappen en welke klant de meeste waarde heeft voor je salesdoelen.

 

Onderzoek of testen

Doordat alle informatie beschikbaar en overzichtelijk is in je dashboard kun je vragen beantwoorden binnen enkele minuten, in plaats van weken.

 

Eén waarheid

Door de integratie van relevante databronnen is de data betrouwbaar, en kan succes meetbaar worden gedefineerd van CEO tot salesmanager.

 

Nieuwe inzichten

Welke accountmanager past het best bij welke type klant en hoe kun je nog meer rendement halen uit het bestaande team en middelen? Door nieuw licht te schijnen op historische data kun je hierop de juiste antwoorden vinden.

 

 

Gerse cloud in actie

Met een aantal ondernemingen variërend van horeca tot de printbranche heeft Gerse Cloud samengewerkt om snel inzicht te verkrijgen in hun salesproces.

 

  • Ze waren sneller in staat om klanten te identificeren die in de risico categorie behoorden om over te stappen naar de concurrent.
  • Management kan nu het salesteam beter coachen, door een verbeterd inzicht in prestaties van het salesteam.
  • Men heeft beter zicht in de oorzaken van de prestaties van marketingcampagnes tot relatie met het verkoopproces.
  • Er zijn nu accurate forecasting/begrotingen op klant, accountmanager of op ondernemingsniveau om zo beter te kunnen voorbereiden op de toekomst.

Vernieuw en verbeter je sales strategie met het Gerse Cloud platform.

Wil je meer weten over deze oplossing? Neem contact op met ons salesteam.